Medici de familie ”felicitați” cu amenzi, de Ziua Mondială a Sănătății

paul-serban-medicMai mulți medici de familie au fost sancționați, vineri, Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani pe motiv că nu au fost găsiți la program. Medicii sunt revoltați de atitudinea CAS și spun că o parte din ei au fost vizitați de echipe de control chiar în momentul în care participau la un simpozion pe teme de sănătate, simpozion care era a fost anunțat din timp.

Medicul Paul Șerban, preşedintele patronatului medicilor de familie din Botoşani, susține că el a fost verificat vineri la cabinet, atunci când se afla la Tribunal într-un proces chiar cu Casa de Sănătate.

like facebookVineri dimineaţă eu eram în sala de judecată cu preşedintele CAS, iar echipa de control era la mine la cabinet, întocmind proces verbal că lipseam de la program. Am sesizat Casa Naţională să întreb dacă este normal aşa ceva. Pe acelaşi principiu, nici dumneaei nu era la birou. Cum altfel să marcheze cei de la CAS Ziua Mondială a Sănătăţii decât prin controale la prezenţă când ştiau că avem un simpozion pe teme de sănătate? Îmi vin destule epitete în minte să caracterizez această acţiune, dar e mai bine să mă abţin. Se ştia că medicii vor fi prezenţi la acest simpozion, care a fost anunţat de atâta timp. Vizaţi au fost mai ales cei care au contestat amenzile date în urmă cu o lună”, a declarat medicul Paul Şerban.

 

One thought on “Medici de familie ”felicitați” cu amenzi, de Ziua Mondială a Sănătății

  1. Mergeți și la Trusesti că acolo este jale cu medicul, îl găsești dacă ai nevoie cam odată la 2 săptămâni. Fac oamenii și 4-5drumuri pentru o rețetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *