Botoșănean arestat după un viol în grup. Alături de alți cinci indivizi și-a bătut joc de o tânără

minora violataUn bărbat din Botoşani a fost condamnat după ce, alături de alte cinci persoane, a violat o tânără de 29 de ani.

Alin- Mihai Atudoroaie, de 35 de ani, din comuna Drăguşeni, judeţul Botoşani, a fost condamnat la șase ani de închisoare de magistrații Judecătoriei Vatra Dornei.

Adrian Alexandru Cardoş şi Ludovic Radu Varga au fost condamnați la câte opt ani şi șase luni de închisoare fiecare, iar Florin Sergiu Pop, Marian Petre, Florin Petre şi Alin Mihai Atudoroaie au de executat câte șase ani de închisoare fiecare.
Aceștia se află în arest preventiv încă din septembrie 2016.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016, în jurul orelor 01:00 – 03:00, Cardoş Alexandru-Adrian,Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian au pătruns în baraca situată într-o zonă împădurită de pe raza comunei Cârlibaba, folosită de mai mult timp de către tânăra de  29 de ani și fratele acesteia. Indivizii l-au lovit pe fratele femeii şi i-au sustras acestuia din buzunarul drept al pantalonilor suma de 500 lei.

Apoi, Cardoş Alexandru-Adrian,Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, cărora li s-au alăturat şi inculpaţii Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai, au dus-o forţat pe femeie într-o magazie din apropierea barăcii, unde aceasta a fost lovită în mod repetat cu pumnii, o curea şi un lemn, fiind astfel constrânsă să întreţină raporturi sexuale normale împotriva voinţei sale cu toţi inculpaţii. Timp de trei ore a fost violată tânăra, iar în baraca respectivă se afla și fiul femeii, de zece ani, dar și nepoata sa, o fată de 12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *