Atelier de restaurare carte organizat pentru copiii din Botoșani


campanie facem biblioteca botosaniColecta de carte din cadrul campaniei Împreună facem Biblioteca de la Trușești se apropie de final. În acest sens, Centrul Europe Direct Botoșani organizează sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 13.00, la sediul de la Hotel Maria (intrarea de la Grădina de vară) un atelier de restaurare carte. 
Activitatea are ca scop atât recondiționarea unora dintre cărțile primite cât și inițierea membrilor cercului de jurnalism Micii reporteri din cadrul Asociației Buzzmedia cu privire la restaurarea de carte. 
like facebookȘi-au anunțat până acum prezența la activitate Ala Sainenco, manager al Memorialului Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, Simona Lupu, restaurator carte în cadrul Bibliotecii Mihai Eminescu, Mihaela Anițului, Bibliotecar –Șef Serviciu în cadrul Memorialului Ipotești –  Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, precum și reprezentanții organizațiilor partenere în desfășurarea campaniei.
Timp de aproape o lună, de când a fost dat startul campaniei pentru dotarea cu carte a Bibliotecii Liceului Demostene Botez din Trușești-campus realizat cu fonduri europene-precum și a Bibliotecii din comună, au fost strânse peste 500 de cărți. Campania a fost demarată  de Asociația Buzzmedia împreună cu Memorialul Ipotești –Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, Biblioteca Județeană Mihai Eminescu, Asociația pentru Protecția Consumatorilor –  Centrul Europe Direct Botoșani, C.S Black Tiger. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *