Fără terase pe pietonalele din Botoșani, timp de doi ani

terasa clienti
terasa clienti

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est a trimis o adresă Primăriei Botoșani prin care interzice desfășurarea de activități generatoare de venit pe Pietonalul Unirii și Pietonalul Transilvaniei, urmare va faptului că cele două obiective au fost reabilitate cu bani europeni. Marian Murariu,  viceprimarul municipiului Botoșani, susține că urmare a acestei adrese, anul acesta nu vor mai funcționa terese pe pietonale.

like facebookAm  primit solicitări din partea agenților economici care au avut timp de ani de zile terase pe Pietonalul Unirii și Pietonalul Bancar. Dumnealor doresc și anul acesta, la fel ca și în anii trecuți, să instaleze terase având în vededre apropierea sezonului cald. Am primit, însă, o scrisoare de la ADR Nord-Est conform căreia nu putem desfășura activități generatoare de venit pe aceste pietonale, întrucât se află în garanție până în 2019. Ca atare, ADR nu ne dă permisiune să le dăm voie celor cu terase să mai desfășoare activitate. Până acum nu a fost această adresă. Ea a sosit recent și trebuie să ne conformăm. Dacă nu respectăm recomandarea riscăm penalități foarte mari”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani.

El spune că veniturile obținute de municipalitate din terasele respective erau folosite pentru plăți la iluminat și salubrizare. Reprezentanții Primăriei Botoșani au cerut ADR Nord-Est să reanalizeze situația și se așteaptă un răspuns.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *