Un pensionar a pierdut o sumă uriașă doar pentru că își dorea să facă dragoste cu o tânără din Botoșani

parcUn pensionar din Iaşi care a fost abordat în timp ce îşi plimba câinele prin Parcul Copou de către o tânără pentru a face sex, a fost jefuit la propriu de banii pe care îi agonisise. Tânăra a amăgit pensionarul că merge să cum­pere nişte creme pentru a face sex, doar pentru a vedea unde acesta îşi ţine banii. Faptul a avut loc pe data de 20 februarie.

În jurul orei 17, ieşeanul în vârstă de 84 de ani, care locuieşte în zona Copou, a fost abordat de două tinere din Botoşani în timp ce îşi plimba câinele. Una dintre ele i-a propus acestuia să facă sex, iar pensionarul a fost de acord, şi au mers în apartamentul bărbatului. Tânăra i-a cerut bărbatului bani pentru a merge la farmacie să cumpere mai multe creme, iar acesta a scos o sumă de bani dintr-un sertar. După ce s-a înapoiat de la farmacie, într-un moment de neatenţie, fata a deschis sertarul şi a luat toţi banii de acolo, după care a plecat.

like facebookPen­sionarul a declarat la poliţie ulterior că i-a fost furată suma de 110.000 lei. În urma investigaţiilor făcute de către poliţişti, a rezultat că din sertar a fost furată suma de 18.000 lei, bani pe care tânăra i-a cheltuit.

„La data de 3 aprilie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat o tânără din judeţul Botoşani, bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt. Tânăra a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Sursa: ziarul de iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *