O botoșăneancă, nemulțumită de atitudinea unui medic de la Spitalul Județean. Ce acuză femeia!

spitalul judeteanO nouă reclamație la adresa cadrelor medicale de la Spitalul Județean ”Mavromati”. O botoșăneancă reclamă pe pagina de facebook a Spitalului Județean că un medic ”s-a supărat că a fost trezit din somn noaptea”, în momentul în care a ajuns cu mama sa la spital.

Buna ziua. Ieri noapte mama mea a ajuns la urgent. Jos a fost tratata cu o perfuzie, dar la etaj, la neurologie, o doamna doctor Ludmila Ghimpau s-a supărat foarte tare ca a fost trezita din somn la ora 1, -2 . Vreau sa-i transmite-ti aceastei doctorite ,SA DOARMA ACASA ,NU PE BANII PACIENTILOR ,URMATOAREA DATA O FILMEZ SI O DAU LA TOATE TELEVIZIUNILE ....”, se arată în postarea de pe pagina de socializare a spitalului.

like facebookMedicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, a declarat că conducerea spitalului se va autosesiza în acest caz și va demara o anchetă. El spune că legislația nu restricționează faptul că medicul poate să doarmă în gardă.

reclamatie spitalGarda unui medic începe la ora 14.00 și se termină la ora 8.00 dimineața. Pe lângă partea de gardă, medicul mai desfășoară activitate de opt ore înainte de a intra în gardă și de încă opt ore după ce termină garda. Legislația nu restricționează faptul că medicul poate să doarmă în gardă, În schimb, asistenții, infirmierii, aflați în activitate, în program de opt ore, nu au voie să doarmă în timpul gărzii. Legat de incidentul apărut pe facebook, nu pot să comentez nimic în acest moment până când spitalul nu va face investigația proprie pentru a vedea ce s-a întâmplat și dacă este adevărat”, a adăugat Bercea.

 

3 thoughts on “O botoșăneancă, nemulțumită de atitudinea unui medic de la Spitalul Județean. Ce acuză femeia!

  1. Vai ……nu deranjati …..doarme doctorul! Si-l mai si platim ptr asta. Spor …….de noapte . Oare astia dorm 8 ore?

  2. Problema este la cum se va face ancheta, că nesimțiți de medici de felul acesta sunt gârlă! Se cred Dumnezeu pe pământ, sunt aroganți, așteaptă un respect nemăsurat, consideră că ei au învățat cel mai mult, sunt cei mai deștepți ! Evident că nu toți sunt așa, dar mare parte din ei,da.

  3. cu DANA BABII ce facem? ea pleaca cand vrea din tura, vine cand vrea, vorbeste fix ca o pana**ma. in leg cu ea, de ce nu se sesizeaza nimeni? stim ca are pila si asta o tine in spital , dar pana cand? ameninta ca e prietena cu arafat… de ar sti el, ar da-o putin afara din sistem ca oricum e praf… isi da cu parerea cand pune diagnostice…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *