FOTO! Dan Șlincu, instalat în funcția de prefect. Sala a fost arhiplină la învestire

investire prefect dan slincu 1Dan Șlincu a fost uns oficial, miercuri, în funcția de prefect al județului Botoșani. El a fost învestit în funcţie de Teodor Gheorghe, directorul general în cadrul Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituția Prefectului, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în prezența a zeci de primari, parlamentari, șefi de instituții publice, dar și angajați din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, acolo unde Șlincu a fost director timp de patru ani.

Pentru că nu au mai avut locuri în sală, mai mulți șefi de instituții au fost nevoiți să asiste la eveniment în picioare.

Teodor Gheorghe a citit hotărârile de Guvern privind eliberarea din funcție a lui Dan Nechifor, respectiv de numire a lui Șlincu.

like facebookBun venit în breasla înalților funcționari publici. Vă doresc un mandat echilibrat, un mandat în care să vegheați asupra respectării și aplicării legii în județul Botoșani. Vă doresc putere de muncă și spor la treabă”, i-a spus reprezentantul MAI noului prefect.

Dan Șlincu a depus jurământul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *