Alin Bordeanu, înaintea meciului cu FC Voluntari: Avem două meciuri consecutive cu echipe care şi-au schimbat antrenorul

alin bordeianu fc botosaniAntrenorul secund al FC Botoşani, Alin Bordeanu, a susţinut, marţi, o conferinţă de presă, înaintea meciului cu FC Voluntari. Tehnicianul a menţionat că meciul cu ilfovenii este unul dificil, în condiţiile în care oaspeţii şi-au schimbat antrenorul, noul tehnician fiind Claudiu Niculescu.

like facebook„Jucăm un meci cu FC Voluntari, o echipă care iarăşi schimbă antrenorul. Două meciuri consecutive cu echipe ce şi-au schimbat antrenorul şi sperăm să nu ne afecteze foarte mult acest lucru. Este o echipă cu jucători experimentaţi în componenţă, un lot numeros ce a avut, la ultimul meci, o prestaţie bună, însă au pierdut spre final. Rămâne o echipă periculoasă, dar noi sperăm să ne facem foarte bine treaba şi să aducem cele trei puncte. Este un avantaj că jucăm pe teren propriu, avem o zi în plus faţă de oaspeţi şi cred că acest lucru ne va avantaja. Sperăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare, deşi este un avantaj câ se joacă în cursul săptămânii, la o oră la care mulţi lucrează”, a declarat Alin Bordeanu.

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Voluntari va avea loc, miercuri, de la ora 16.oo pe Stadionul Municipal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *