Luptă în doi pentru șefia organizației municipale a PNL. Zeci de candidați pentru vicepreședinte. Cine sunt ei!

PNL BotosaniDoi cunoscuți oameni politici s-au înscris în lupta pentru conducerea organizației Partidului Național Liberal (PNL) din municipiul Botoșani.

Este vorba de actualul președinte Viorel Iliuță și de fostul președinte al organizației de tineret, Gabriel Alecsandru, care vor participa la alegerile care vor avea loc pe 8 aprilie.

Pentru funcțiile de prim-vicepreședinți s-au înscris patru persoane. Doi dintre ei, Gabriel Alecsandru și Daniel Botezatu candidează pentru funcția de prim-vicepreședinte responsabil de strategii politice și comunicare, iar alți doi, Gheorghe Sorescu și Eugen Țurcanu, pentru funcția de prim-vicepreședinte care se ocupă de politicile publice.

like facebookCea mai mare concurență este pe funcțiile de vicepreședinte. Cristina Panait și George Ionuț Turcu candidează pentru funcția de vicepreședinte coordonator al Departamentului de strategii și relații politice, iar Radu Doruleț și Cristina Miron vor să fie vicepreședinți pe imagine, comunicare și relația cu mass-media.

La rândul lor, Radu Aslan, Dan Bacinschi, Gabriel Cîrlan și Ovidiu Luca vor să fie vicepreședinți care să coordoneze Departamentul de politici economice, în timp ce Cătălina Lupașcu și Marius Oroșanu vor să conducă, din poziția de vicepreședinte, Departamentul de politici sociale.

De asemenea, Lucel Butnariuc, Cristian Lăzărescu Ciobanu, Petru Derihaci, Alberto Gavrilescu, Victor Ivănescu și Mihai Luțuc vor să fie vicepreședinți pe probleme de administrație publică, justiție și siguranță națională, iar Eduard Telișcă și Vasile Trofinov vor să fie vicepreședinți pe probleme de agricultură.

În același timp, Andrei Amor, Paul Octav și Adrian Poclid candidează la funcția de vicepreședinte pe probleme de educație, cultură sau sport, iar Lăcrămioara Bradu și Gina Puflea vor să fie vicepreședinți pe probleme de sănătate.

Pentru funcția de trezorier s-au înscris Daniela Aramă și Maricel Maxim.

Pentru cele 15 funcții de membru în Biroul Politic Municipal s-au înscrie 48 de candidați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *