Parcarea care sfidează bunul- simț! Mașina aparține unui om de afaceri

masina patronului de la BAD Botosani parcata aiureaUn om de afaceri din Botoșani a reușit, duminică, să facă o parcare care sfidează bunul- simț. Patronul societății comerciale Bad a mers la cumpărături „abandonând” autoturismul de teren Toyota pe căile de circulație din parcarea Kaufland.

În ciuda numeroaselor locuri de parcare libere, el a lăsat mașina într-una din intersecțiile interioare ale parcării Kaufland.

like facebookUn cititor a scris că i-a atras atenția omului de afaceri cu privire la parcarea ilegală, însă reacția acestuia a fost una de sfidare.

9 thoughts on “Parcarea care sfidează bunul- simț! Mașina aparține unui om de afaceri

  1. Oho ce meltean…fix pe sensul de directie. Baieti….daca e ciumeg si nu i pasa de masina, va doresc spor la zgarieturi si bump-uri, se invata el minte sa nu mai parcheze ca un interlop dupa ce vopseste de cateva ori spoilerele si etc !

  2. Asa sunt toti. Marleti imbogatiti cu invarteli, sfideaza prostimea. Si marletii aia de la Apetrans ar trebui vazuti. Totul pana intr-o zi.

  3. Nu e prima data! A mai fost dat cu o parcare la fel de nesimtita. Un porc. Luati-i rotile !!! De fapt, mai rau – nu mai cumparati de la BAD. Sa dea faliment !!!!

  4. Ar fi avut prea mult de mers, iar timpul lui e mai important decat timpul vostru; si tariceanu s-a bagat in fata la permise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *