Bărbat, fără permis, prins de două ori într-o zi băut la volan. Îşi căuta iubită

politie rutiera etilotestPoliţiştii au avut parte de un caz aparte în ultimile zile, după ce un bărbat, fără permis, a ieşit de mai multe ori la plimbare cu maşina fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ioan Cucu, de 43 de ani, a fost depistat prima dată, duminică, prin comuna Tudora. Fără permis şi emanând halenă alcoolică bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice.

A reeşit o alcoolemie de 2,65 gr la mie şi i s-a întocmit dosar penal. Apoi vineri, la ora nouă, a fost depistat în trafic din nou. A fost testat şi a reeşit un rezultat la etilotest de 0,81 ml/ l alcool pur în sânge  şi a fost adus din nou la spital. În aceeaşi zi poliţiştii l-au mai prins o dată conducând autoturismul Audi A 4 şi după ce l-au testat a reeşit 1,37 mg/l alcool pur în sânge. Poliţiştii l-au reţinut de această dată pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

like facebookBărbatul urmează a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a pus totul pe seama depresiei de care suferă după ce a plecat soţia la muncă în Italia şi faptul că nu are nici o vecină cu care să se consoleze şi astfel iese la plimbare cu maşina.

One thought on “Bărbat, fără permis, prins de două ori într-o zi băut la volan. Îşi căuta iubită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *