TSD Botoșani va organiza campanii locale pentru promovarea educației privind protejarea mediului

tineret psd (1)Reprezentanții TSD Botoșani au anunțat sâmbătă că în perioada următoare vor organzia la nivel local mai multe acțiuni care au în vedere pe de o parte protejarea mediului prin dezvoltarea durabilă a pădurilor, iar pe de altă parte educarea tinerilor pentru curățarea și păstrarea curată a zonelor poluate din județ.

La sfârșitul săptămânii trecute am participat la Comitetul Executiv al TSD organizat la București. Aici am discutat cu fiecare organziație din țară despre implementarea mai multor proiecte la nivel național pentru susținerea programelor propuse de actualul Guvern privind împădurirea terenurilor din jurul localităților, astfel încât să prevenim eroziunea solului și să reducem poluarea. Executivul are un program de împădurire pentru 50.000 hectare. Am decis ca fiecare organziație de tineri social-democrați să ne alăturăm acestui proiect și pe bază de voluntariat să începem și noi să organizăm plantări de arbori”, a declarat președintele TSD Botoșani Bogdan Buhăianu.

 

tineret psd (2)La Comitetul Executiv al tinerilor social-democrați s-a discutat de proiecte punctuale privind realizarea de acțiuni de împădurire în fiecare județ. În acest context s-au stabilit mai multe acțiuni privind protejarea mediului care vor fi organizate în cadrul Ligii Eco a PSD.

De asemenea, a fost stabilit și programul de organziare a școlilor politice care vor fi susținute de TSD în acest an.

like facebookToate acțiunile noastre din domeniul ecologic au ca scop final crearea unui mediu curat și sănătos pentru locuitorii județului Botoșani. Arborii pe care îi vom planta în zilele următoare vor avea rolul de filtrare a particulelor de praf în zonele intens circulate în special de copii. TSD împreună cu PSD Botoșani desfășoară de câteva ori pe an campanii de împădurire și adunare a gunoaielor din locurile frecventate de botoșăneni”, a declarat Andreea Buiuc, președintele TSD municipiul Botoșani.

 

One thought on “TSD Botoșani va organiza campanii locale pentru promovarea educației privind protejarea mediului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *