FOTO Cel mai vechi poliţist din Botoşani se pensionează

politist pensionar florin zaborilaVineri este ultima zi de muncă a celui mai vechi poliţist de Botoşani. Agentul şef principal Florin Zaborilă, de 53 de ani, lucrează în cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani din anul 1987. A lucrat 24 de ani la ordine publică, iar ultimii ani a fost poliţist de proximitate.

Cariera de politist si-a inceput-o in anul 1987,dupa terminarea Scolii de agenti de politie ,,Vasile Lascar ,, din Campina. La doi ani de la incadrarea in Politie, poliţistul a participat, în calitate de subofiţer operativ, la evenimentele din Piata Victoriei ce au avut loc în decembrie 1989.

like facebookCu toate că pensionarea reprezintă detașarea de munca de poliție , reputația si numele politistului este dusa mai departe de catre cei doi fii ai  acestuia , care isi desfasoara activitatea in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

 

8 thoughts on “FOTO Cel mai vechi poliţist din Botoşani se pensionează

  1. Felicitari domnului Florin !un om demn de tot respectul pentru tot ceea ce a facut pentru politia botosaneana!

  2. Dar informatii prin care sa afle lumea ca nu isi face treaba…si plimba doar o mapa sau facea ture prin piata si saluta lumea nu aveti?

    Au fost si mai sunt si altii ca el, cat despre cel mai „batran” e totusi discutabil in fiecare an se pensioneaza politisti si poate chiar cu o experienta mai mare sau mult mai in varsta, oameni ce au ce spune.

    Iar cand vine vorba de continuarea reputatiei sale in militie de catre cele doua odrasle …cand internetul vuia ca fiul unui politist din botosani a fost exclus din cadrul scolii de Jandarmerie Falticeni pentru …o fapta sau mai multe si nu a mai fost incadrat la o alta scoala avand antecendete…Si uite acum ca e politist ..cazier curat..sfanta spaga ..face din oricine si orice politist. Pacat de cei ce muncesc si se ridica pe propriile puteri si nu pe rude …Pensie Usoara

  3. vazand commentul de mai sus tin sa spun ca lucrez chiar in piata mare unde a specificat aceasta persoana frustrata.. .L-am cunoscut pe acest om personal , ca venea des in controale impreuna cu Politia economica.E un om care ne-a inteles pe toti , si ne-a inteles problemele la toti …nu a venit sa tranteasca amenzi in stanga si in dreapta … s-a gandit ca avem si noi familii acasa si trebuie sa castigam un ban …ne-a avertizat prima data , iar cei ce nu au respectat nici a doua oara abia atunci sanctiona . In concluzie , tot respectul pentru acest om , si ii doresc sanatate , pensie lunga , si chiar imi doresc sa-l mai vad in treacat pe la noi !

  4. L-am cunoscut pe acest om prin anul 1997 – 98′.era tanar plutonier pe atunci ,daca nu ma insel .Am lucrat in piata 18 ani ,si pot sa spun ca pe langa politist a fost si un prieten …cel mai mult l-am apreciat ca nu a fost PLESCAR ca multi dintre colegii lui care veneau si cerseau pe la tarabe …a stiut sa se faca respectat si sa aiba o prestanta . pacat ca s-a pensionat pentru ca oameni ca el nu stiu daca mai vin din urma.

  5. A cam frecat menta prin politie, ba pe regina nopții, ba șef de grupă,ba pe la piața mare își făcea plinul cu mizilicuri de la moldovence și acum e ridicat în slăvi, lăsați că nu a fost cine știe ce!

  6. De ce politistul se pensioneaza la 53 de ani ,dupa 20 de ani de munca si noi care lucram in domeniul sanitar ,care muncim mai greu ,tot cu oameni ne pensionam dupa 35 de ani de munca? O Tara de rahat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *