Centru de excelență cu personalitate juridică, la Botoșani. Vezi unde va funcționa!

elevi la ore (1)Centrul Județean de Execelență pentru tinerii capabili de performanță va avea personalitate juridică, din anul școlar viitor. Inspectoratului Scolar Judeţean Botoşani a trimis o adresă Primăriei Botoșani prin care solicită completarea proiectului reţelei şcolare a municipiului Botoşani, valabilă pentru anul şcolar 2017-2018., cu Centrul Judetean de Excelenţă Botoşani.

like facebookCentrul va funcționa ca o unitate de învăţământ cu personalitate juridică, ce va avea sediul în municipiul Botoşani, în cadrul Colegiului National „Mihai Eminescu” Botoşani. Centrul Judeţean de Excelenta Botoşani va avea ca scop asigurarea condiţiilor optime de pregătire şi dezvoltare a copiilor şi tinerilor capabili de performanţe înalte.

Organigrama va cuprinde: directorul centrului de excelenţă, numit pe bază de concurs; profesorii care lucreaza pe discipline, arii curriculare sau domenii stiintifice ; cadre didactice auxiliare, după caz; -un psiholog;  un administrator financiar ( contabil) un informatician/ administrator de retea; un secretar.

În ultimii patru ani şcolari, elevii botoşăneni au obţinut un număr de 739 de premii la olimpiadele şi concursurile naţionale şi internaţionale, din care 684 pe plan naţional şi 55 pe plan internaţional. Până acum, centrul nu avea o locație anume.

 

One thought on “Centru de excelență cu personalitate juridică, la Botoșani. Vezi unde va funcționa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *