Situație scăpată de sub control în Centrul Vechi. Mai mulți copii romi au bătut crunt un tânăr

accident politie locala centrul vechi botosaniSituația pare a scăpa de sub control în Centrul Vechi din municipiul Botoșani, acolo unde numărul conflictelor, în special interetnice, crește semnificativ.

Un caz de o gravitate foarte mare a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în zona Centrului istoric, cand mai mulți copii romi au bătut crunt un tânăr.

Incidentul a avut loc în jurul orei 2.00, în momentul în care tânărul, a cărui identitate nu este făcută publică, a mers a un magazin non-stop pentru a-și cumpăra o cafea.

like facebookLa ieșire, mai muți copii l-au înconjurat, l-au lovit și l-au doborât pe asfalt, unde au continuat să îl agreseze.

Când și-au dat seama că victima este în stare gravă, puștanii, care erau în număr de opt (potrivit martorilor) au fugit, iar un martor a alertat autoritățile.

O ambulanță a ajuns la fața locului, preluând tânărul și transportându-l la spital.

Poliția a confirmat incidentul, însă nu a oferit foarte multe detalii despre acesta, în contextul în care agresorii nu au fost încă identificați.

 

8 thoughts on “Situație scăpată de sub control în Centrul Vechi. Mai mulți copii romi au bătut crunt un tânăr

  1. Muncim sa primeasca ei ajutoare 🙂

    Hai sa ii ajutam in continuare pana ne omoara , ca na sunt minoritati .

    JEGURI UMANE

  2. Oare acesta „actiune” nu a fost o „INCITATIE A CELOR INTERESATI” PENTRU A ARUNCA VINA PE COMUNITATEA RROMA ? Ce a facut acest „tanar” inainte de a intra in „bar” , la „O CAFEA” si de ce nu i se declina identatea ? Sa se urmareasca oare ALUNGAREA ROMILOR din acea zona „istorica” in GHETOUL din PARCUL TINERETULUI ? Este cumva o EXTINDERE ETNICA A FENOMENULUI „CENTRUL CLUJULUI” ?

  3. Draga „domnule” indiferent Ce a Facut tanarul inainte de a-si cumpara cafeaua, nu justifica deloc manifestarile violente ale acelor „cetateni”… Daca ei ar fi fost deranjati in orice fel de comportamentul tanarului, ar fi putut foarte Bine sa anunti autoritatile..asa ca nu mai aparati acesti „cetateni care realmente deranjeaza. Daca ar fi oameni normali, nu s -ar mai plange Nimeni de ei.

  4. El condor cred ca esti de fapt, el cioara. Ala e magazin nu bar si plus de asta stim toti cum stati ciucur si asteptati ca ca hienele o victima. „Furi curent”. Ce fenomenul Cluj?,pur si si simplu sunteti insuportabili, jegosi, etc.si trebuie sa fiti izolati de lumea civilizata. Unde esti tu , Antonescu?

  5. ca unul care a fost talharit de lichelele astea conlocuitoare cand aveam vreo 14 ani,tot prin centrul vechi, am un singur mesaj : la ghetou!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *