Angajații Urban Serv amenință cu proteste pentru salarii mai mari. Ce spune directorul societății

simion drelciucAngajații societății Urban Serv amenință cu proteste în luna aprilie din cauza salariilor, însă conducerea societății spune că bugetul nu permite majorări de salarii. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a declarat că o discuție finală cu sindicatele pe tema majorărilor salariale va avea loc vineri, 31 martie, însă este convins că oamenii nu vor declanșa proteste.

like facebookAvând în vedere prevederile bugetului, nu există această variantă, de majorare a salariilor, spre deosebire de alte categorii de salariați, respectiv bugetarii. Societățile comerciale își realizează singure veniturile. Ai bani să realizezi venituri poți să dai și salariaților mai mulți bani. La noi, orice venit suplimentar vine din tarife. Ar însemna să majorez tarifele”, a menționat Drelciuc.

Media salariilor la societatea Urban Serv este de 2400 lei brut.

 

2 thoughts on “Angajații Urban Serv amenință cu proteste pentru salarii mai mari. Ce spune directorul societății

  1. vezi plimbând maturatorii orasului cazanele pe roti, iar din suta în sută de metri se mai apleacă si ridica o hârtie, e bataie de joc se plimba doar prin oras ….salarii pentru ce pentru plimbat , iar de te duci la birouri , gem de plimbatori de hârtii,foarte multi care dorm în fata unui calculator, iar noi plătim CE??
    directore mai iesi din birou si vezi ce fac, mai umblă la schema umflată pe care politicul o sufocă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *