Ce se întâmplă cu directorii direcțiilor din subordinea Consiliului Județean, numiți în funcții de liberali

dan dobos si melniciuc aurelActualii directori ai direcțiilor din subordinea Consiliului Județean vor fi menținuți în funcții, dacă își fac treaba așa cum trebuie. Costică Macaleți, președintele CJ, a spus că dacă lucrurile funcționează bine într-o instituție, șefii acestora nu trebuie schimbați funcție de culoarea politică. De la instalarea lui Macaleți la șefia CJ, doar directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, Sorin Clim, a fost schimbat.

like facebookDacă lucrurile funcționează bine într-o instituție, persoana respectivă se poate prezenta la concurs. Posturile sunt publice când se scot la concurs, așa că se poate prezenta oricine. Noi putem schimba, dar poate fi mai rău ca acum. Sunt instituții care au rămas cu aceiași manageri, la Muzeul județean, Rapsozii Botoșanilor, Școala populară de arte, Biblioteca Județeană, Muzeul Județean. Nu am făcut o pasiune sau o vendetă în a înlocui oameni în funcții”, a menționat Macaleți.

 

One thought on “Ce se întâmplă cu directorii direcțiilor din subordinea Consiliului Județean, numiți în funcții de liberali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *