Președintele CJ nu mai vrea pensionari în instituții publice: Sunt unii care și-ar dori până la 80 de ani să rămână în serviciu

costica-macaletiPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, nu mai vrea pensionari în instituții publice. Acesta susține că unii angajați nu au înțeles că trebuie să lase locurile libere pentru tineri și continuă să profeseze. Este și cazul directorului Bibliotecii Județene, Cornelia Viziteu, care, deși a împlinit vârsta de pensionare, va mai sta patru ani pe funcție.

like facebookPoate nu s-a înțeles chestiunea cu pensionarii. Vom insista să se iasă la pensie, dincolo de faptul că nu este moral, dar este legal ceea ce se întâmplă. Nu toți au înțeles că dacă ieșim la pensie trebuie să mergem la pensie și trebuie să lăsăm tineriii să ocupe posturile care sunt în organigramele instituțiilor. Sunt unii care și-ar dori până la 80 de ani să rămână în serviciu, dar nu în post de execuție ci de șef. Nu aș vrea să fiu răutăcios, dar nu e în regulă”, a menționat Macaleți.

Potrivit președintelului CJ, directorul Bibliotecii Județene a mai câștigat un mandat de patru ani, anul trecut.

 

 

2 thoughts on “Președintele CJ nu mai vrea pensionari în instituții publice: Sunt unii care și-ar dori până la 80 de ani să rămână în serviciu

  1. Ia mai ieși și mata la pensie, că ai 100 de ani de când tot freci duda pe la PSD și nu prea se vede ceva în urmă! Or măi fi tineri și pentru postul d-tale. Cât despre pensionari așa este să-și vadă de pensie și să lase locul altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *