Tânăr sub influența alcoolului și fără permis de conducere, prins la volan de polițiștii de frontieră

opel romanestiPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au oprit în localitatea Bădiuţi, judeţul Botoşani, în noaptea de duminică spre luni, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

La volanul autoturismului se afla cetăţeanul român Valentin S., de 35 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani. La solicitarea documentelor pentru control poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul emana halenă alcoolică.

like facebookÎn urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere. A fost solicitat un echipaj din cadrul Poliţiei Ştefăneşti, care în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a constatat că acesta are o îmbibaţie alcoolică de 0,50 g/l alcool în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean “Mavromati” Botoşani, în vederea recoltării probelor biologice.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

One thought on “Tânăr sub influența alcoolului și fără permis de conducere, prins la volan de polițiștii de frontieră

  1. si-a venit Boc sau fostul taximetrist Ovidiu Puscasu??…care din cei doi au venit cand asti de la frontiera l-au dat in primire???:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *