Şofer prădat de 9.000 de lei, în timp ce lua masa de prânz

furt din masinaUn şofer din Botoşani s-a ales cu o pagubă de 9.0o0 de lei în timp ce a mers să mănânce. Acesta nu şi-a asigurat maşina în timpul zilei, iar un puşti de 13 ani a profitat de acest lucru. Maricel Găină se afla la volanul unui autoturism VW şi a parcat maşina pe o stradă din municipiul Dorohoi, în faţa unui restaurant la care s-a dus să ia masa. A blocat portierele, însă geamul de la portiera din dreapta faţă era uşor întredeschis.

Prin dreptul maşinii a trecut un puşti, de 13 ani, împreună cu verişoara sa, de 10 ani. Băiatul a observat geamul întredeschis şi a luat o bosertă cu documente şi bani. A găsit un teanc de bani, iar actele le-a aruncat la un coş de gunoi din apropiere.

like facebookApoi s-a întâlnit cu fratele său şi un prieten al acestuia, cu care a împărţit banii. Până să fie prinşi puştii au cheltuit mare parte din bani fiind găsite asupra lor telefoane, cd-player, boxe. Unul singur a putut fi tras la răspundere, Andrei Constantin Buiciuc, de 26 de ani, fiind acuzat de tăinurie în condiţiile în care a primit 3.000 de lei din prada puştiului şi ştia de unde provin banii. Acesta a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare.

 

One thought on “Şofer prădat de 9.000 de lei, în timp ce lua masa de prânz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *