Mai multe familii de romi care locuiesc în Parcul Tineretului vor fi mutate. Ce măsuri anunță autoritățile locale

blocuri - ghetouri din Parcul Tineretului BotosaniMai multe familii de romi care locuiesc la ghetourile din Parcul Tineretului vor fi mutate. Viceprimarul municipiului Botoșani,. Cosmin Andrei, spune că pentru a îmbunătăți situația din Parcul Tineretului se impune diminuarea numărului de persoane care locuiesc la ghetouri, iar acest lucru se poate face prin asigurarea altor locuințe sociale. Acesta va propune primarului Cătălin Flutur și consilierilor locali alocarea unor fonduri pentru recompartimentarea locuințelor din ghetouri și mutarea unor familii la locuințele sociale care se fac în acest moment în Cișmea.

like facebookAm putea muta o parte din locatarii din cele două blocuri din Parcul Tineretului, iar  acolo din trei apartamente să facem două apartamente și băi individuale pentru fiecare apartament prin recompartimentare. În acest fel vom îmbunătăți condițiile de viață ale cetățenilor care locuiesc acolo, implicit ale locatarilor din imediata lor vecinătate. Există o densitate extrem de mare în acele blocuri de la ghetouri și nu au cum să fie exploatate în bune condiții, iar focarul de infecție cu herpatita A nu se limitează doar la acele blocuri. Există un pericol și pentru cetățenii din zonă. Facem o investiție pentru comunitate”, a menționat Cosmin Andrei.

El crede că dacă romilor li se oferă condiții mai bune de trai, aceștia nu vor mai ajunge în stradă și nu vor mai face scandal.

 

3 thoughts on “Mai multe familii de romi care locuiesc în Parcul Tineretului vor fi mutate. Ce măsuri anunță autoritățile locale

  1. Umpleți ANL Cișmea de „ciori” !!! Naiv mai sunteți dl Cosmin Andrei sperând sa educați nația asta de indivizi ! Ați văzut in ce hala arata acum ultimul bloc populat de țigani ??? La fel ca la ghetouri!!!

  2. Dar pentru tinerii care nu au o casa si muncesc cinstit nu se poate da locuințe sociale?Rusine autoritatilor ca au prioritate tiganii!

  3. cat de naive ,slabe,neputiincioase si incompetente …autoritati avem !!!???
    cum incurajeaza lenea,cersetoria,furtul ,talharia ,minciuna,ipocrizia,nesimtirea..!?
    …muncim ca sclavii ca sa intretinem putori parazitare total nefolositoare societati
    dupa ce ca traiesc boiereste din evaziuni fiscale,furturi,talharii,escrocherii,ajutoare de tot felul etc.,autoritatile isi storc creerii sa-i ajute si sa-i incurajeze sa faca cat mai multe ilegalitati ,sa nu se mai simta discriminati,si sa cheltuiasca banii nostri,???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *