FOTO! Directorul general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare a fost la Botoșani. Vezi motivul!

Florin Ionuț Barbu director AFIRDirectorul general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Florin Ionuț Barbu, a efectuat, miercuri, o vizită în județul Botoșani.

Acesta a avut întrevederi cu mai mulți primari din județ cu care a discutat problema sistemelor de irigație în județul Botoșani și necesitatea asocierii fermierilor pentru accesarea fondurilor europene prin PNDR- submăsura 4.3 Investiții pentru Dezvoltarea, Modernizarea sau Adaptarea Infrastructurii Agricole și Silvice – Componenta infrastructura de irigații. Această submăsură va finanţa investiţii în modernizarea infrastructurii secundare de irigaţii, clădirilor aferente staţiilor de pompare şi/sau racordarea la utilităţi, inclusiv construcţia/modernizarea bazinelor de colectare şi stocare a apei de irigat.

like facebookZonele adaptate pentru irigații sunt: Manoleasa, Havârna, Mileanca și Curtești. Pentru o mai bună evaluare a situației, directorul ANIF a efectuat o vizită în teren la Manoleasa.

 

Florin Ionuț BARBU, director afir

Florin Ionuț BARBU,director afir

Florin Ionuț BARBU director AFIR

 

One thought on “FOTO! Directorul general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare a fost la Botoșani. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *