Două trenuri nu au plecat din Stația Botoșani, din cauza grevei spontane de la CFR

tren Botosani- BucurestiGreva spontană declanșată, miercuri dimineață, la CFR a afectat și circulația trenurilor din Stația Botoșani. Două trenuri, unul care trebuia să plece la ora 8.44 din Stația Botoșani și un altul la 9.30, nu au mai ajuns la destinație, din cauză că impegatul de mișcare din Stația Leorda se afla în grevă.

De asemenea, mai multe trenuri de călători şi de marfă sunt blocate în țară, ca urmare a protestului spontan declanşat de personalul care lucrează în structurile căilor ferate din cauza nemulţumirilor legate de salariile mici.

like facebookCompania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că o parte dintre angajaţii feroviari au declanşat un protest spontan începând cu ora 07.00, acţiune care afectează graficul de circulaţie al trenurilor. Călătorii sunt rugaţi ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

Compania atrage atenţia salariaţilor că acestă formă de protest încalcă procedurile legale, aduce grave prejudicii companiei, prin înregistrarea de pierderi financiare, şi afectează transportul pasagerilor care şi-au procurat deja biletele pentru efectuarea călătoriei, conform graficului de circulaţie din Mersul Trenurilor, se precizează într-un comunicat remis redacției BotosaniNews.

 

 

 

One thought on “Două trenuri nu au plecat din Stația Botoșani, din cauza grevei spontane de la CFR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *