Trei drumuri județene propuse pentru modernizare. Vezi care sunt!

lucrari de asfaltare drumTrei drumuri județene sunt prinse anul acesta de Consiliul Județean pentru modernizare. Este vorba de modernizarea și consolidarea DJ 282 A, din DN 29D Ionășeni-Mășcăteni. Valoarea totală estimată a investiției este de 22 milioane lei. Un alt drum propus pentru reabilitare este DJ 292 A, Corlăteni-Dimăcheni, cu o valoare estimată a investiției de peste 4 milioane lei, iar cel de-al treilea drum este DJ 294 C, Manoleasa-Zahoreni-Borolea, cu o valoare estimată a investiției de peste 12 milioane lei. Consilierii județeni vor aproba în ședința de săptămâna viitoare valorile celor trei obiective de investiții.

like facebookVom iniția proiectele în vederea execuției lucrărilor. Dacă terminăm proiectarea, vom cere fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Drumul Măcăteni-Ionășeni s-ar putea să intre spre sfârșitul anului în execuție, drumul Corlăteni-Dimăcheni intră pe întreținere și Manoleasa-Borolea intră tot pe întreținere. Vor fi și covoare asfaltice. Dimăcheni este singura vcomună care nu este racordată cu asfalt la un drum național și vrem să turnăm asfalt”, a spus Costică Macaleți.

 

 

2 thoughts on “Trei drumuri județene propuse pentru modernizare. Vezi care sunt!

  1. Domnule presedinte,
    Va invit sa faceti un calcul de eficienta economica( transport marfuri si persoane) pentru doua din tronsoanele de drumuri propuse a fi modernizate si vezi vedea ca situatia nu este tocmai ,,cusera”. Este vorba despre drumul Manoleasa – Zahoreni – Borolea – care are o circulatie foarte scazuta si se termina intr-un sat, comparativ cu drumul judetean Cotusca – Viisoara – Paltinis, drum cu o circulatie intensa si care aduce un aport important in dezvoltarea zonei, acesta legind trei comune si facind jonctiunea cu DN spre Darabani- Dorohoi.
    Care- i ,,chichirezul” pentru care a fost inclus in modernizare un drum care duce doar la Borolea???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *