Un fost şef de poliţie din Botoşani s-a fotografiat dezbrăcat în faţa Parlamentului

dumitru zmau- botosaniUn fost şef de poliţie din Botoşani s-a fotografiat dezbrăcat în faţa sediului Parlamentului. Este vorba de fostul şef al Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău, care a postat pe contul său de Facbook o fotografie în pielea goală în curtea Palatului Parlamentului.

Zmău, care a fost co-preşedinte ALDE, a vrut să îşi manifeste astfel nemulțumirea faţă de scandalul din ALDE, dar și satisfacția față de posibilitatea ca Daniel Constantin să părăsească partidul.

like facebookSi uite așa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Copreședinte Alde Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloți, in partea din spate. Acum cand văd ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?”, a scris pe Facebook Dumitru Zmău

7 thoughts on “Un fost şef de poliţie din Botoşani s-a fotografiat dezbrăcat în faţa Parlamentului

  1. Un dezaxat, de când era sef la rutiera avea semne de senilitate. Oare s-a m-ai intors la Bt?, sau a fost oprit la Bucuresti la un spital de specialitate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *