VIDEO&FOTO Infirmiera de la Spitalul Judeţean, decedată în timpul serviciului, condusă de zeci de colegi şi rude pe ultimul drum

inmormantare infirmiera8Angelica Vieru, infirmiera, ce a decedat în timpul serviciului sub ochii colegilor a fost condusă, marţi, pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica din curtea Spitalului Judeţean Mavromati fiind oficiată de patru preoţi.

Curtea bisericii a devenit neîncăpătoare, zeci de persoane plângând moartea infirmierei ce a decedat neaşteptat la 50 de ani, posibil ca urmare a unei reacţii adverse la un antibiotic ce i-a fost administrat. Familia şi colegii au ţinut discursuri emoţionante, înainte ca trupul neînsufleţit să părăsească biserica.

„Multe întrebări au rămas fără răspuns. De ce un om deosebit ca ea a fost ales să părăsească această lume? Un om care mai avea atâtea lucruri de făcut. Pentru noi rămâne suferinţa, durerea, dar şi speranţa ca Angelica noastră va rămâne acolo sus acelaşi suflet bun”, a spus o asistentă în discursul ţinut în numele colegilor.

like facebookSicriul a fost scos apoi, iar ambulanţele prezente în UPU au pornit sirenele în semn de doliu. Trupul neînsufleţit a fost înhumat în Cimitirul Militar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *