Elevi de la Colegiul ”A.T.Laurian”, la concursul “Europe, Jeunesse, Francophonie”

Colegiul National AT Laurian BotosaniFacultatea de Științe Politice din București organizează în acest an concursul de proiecte “Europe, Jeunesse, Francophonie”, cu tema “Et si tu etais eurodepute pendant 1 an?” (“Dacă ai fi tu eurodeputat timp de un an?”. Concursul  se adresează elevilor de clasa a XII-a, precum și studenților, și constă din două etape: cea a trimiterii proiectelor la București spre a fi supuse unei evaluări inițiale și cea de a doua, a susținerii orale a unei prezentări, programată pe 23.03.2017.

like facebookLa concursul sus-menționat s-au înscris 11 colegii naționale din România, Colegiul Național “A.T. Laurian” din Botoșani având trei echipaje participante, două dintre acestea sub îndrumarea doamnei profesoare Gabriela Mangîr și unul coordonat de doamna profesoară Alina Diana Rusu. Aceste echipaje, fiecare format din 3-4 elevi și 1 profesor, au conceput proiecte care favorizează incluziunea socială și egalitatea de șanse în educație pentru toți tinerii.

Săptămâna în curs este săptămâna marii competiții, iar premiile puse în joc sunt motivante: o vizită la Bruxelles, Belgia precum și telefoane mobile și tablete pentru toți membrii echipelor câștigătoare, potrivit unui comunicat de presă al Colegiului ”A.T.Laurian”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *