Directorul Nova Apaserv: Va exista o reorganizare a societății. Va fi o muncă de două-trei luni pe fiecare compartiment în parte

sediu Nova Apaserv BotosaniSocietatea Nova Apaserv va fi reorganizată în urma unei analize care va fi făcută de conducerea societății. Directorul interimar al societății Nova Apaserv, Albert Tănase, spune că reorganizarea va însemna o muncă de două-trei luni pe fiecare compartiment în parte, în urma unor discuții pe care le va purta cu fiecare șef de birou și fiecare director în parte. Potrivit acestuia, măsura va fi luată pentru echilibararea unor compartimente.

Și  organigrama societății va suferi modificări anul acesta, întrucât, spune directorul interimar, în ultimii ani, organigrama societății a suferit modificări minore.

like facebookÎn perioada de interimat, una din preocupările principale va fi elaborarea unei organigrame a societății care să fie valabilă cel puțin un an și care să asigure un echilibru pe compartimente. Este posibil ca la o primă analiză să constatăm că există anumite servicii, anumite compartimente unde gradul de încărcare nu este de 100%. Nu vreau să iau în calcul, cel puțin din punctul de vedere al conducerii societății, nu știu sindicatele, efectuarea unor disponibilizări. Nu vreau să iau în calcul această variantă, pentru că la ora actuală pe organigrama care este viabilă avem deficit de personal pe anumite segmente și pot fi făcute o serie de corecții prin distribuirea unei categorii de personal de la un compartiment la altul. În general, deficitul este pe partea de execuție. O analiză concretă va fi făcută și pe gradul de încărcare al fiecărui compartimenmt. Nu pot să garantez că un salariat de la un anumit compartiment, și mă refer la TESA, va accepta în situația unei reorganizări a societății să plece la un alt compartiment și la o altă salarizare. Va exista o reorganizare a societății. Această organigramă va fi gândită, va fi structurată pentru a putea da posibilitatea noului Consiliului de Administrație să aibă în față o organigramă care să reprezinte oglinda exactă a înregii societăți. Va fi o muncă de două-trei luni pe fiecare compartiment în parte. Voi avea discuții cu fiecare șef de birou, cu fiecare șef de serviciu și director în parte, pentru a încerca să realizez acele echilibre între compartimetele societății”, a menționat Albert Tănase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *