A cumpărat un autoturism cu 1500 euro, însă documentele erau false. Ce a pățit tânărul

masina politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au identificat, în localitatea Dorohoi, judeţul Botoşani, un autoturism marca Iveco Fiat, înmatriculat în Italia.

La volanul autoturismului se afla cetăţeanul român Gheorghe C., de 20 de ani, domiciliat în judeţul Suceava. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea poliţei de asigurare auto tip carte verde şi a certificatului de inspecţie tehnică periodică, motiv pentru care au condus persoana şi autoturismul la sediul sectorului.

like facebookÎn urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond a unora autentice, fiind false total.

Bărbatul a declarat că în luna decembrie 2016 a cumpărat autoturismul de la un bărbat, contra sumei de 1500 de euro, fără a avea cunoştinţă că documentele maşinii sunt false.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *