Tânăr de 19 ani, amendat cu 7000 lei pentru țigări de contrabandă de 450 lei. Țigările, descoperite de câinele Nacagu

caine politie frontieraDuminică, în jurul orei 22.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Cristian G., cetăţean român, în vârstă de 19 de ani, pasager într-un autoturism marca Dacia, înmatriculat în România.

like facebookPentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, împreună cu câinele Nacagu, specializat în detectarea produselor de tutun, a descoperit ascunsă şi nedeclarată într-un spațiu special amenajat în bordul mijlocului de transport, 4000 țigarete, marca Plugarul, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform reglementărilor legale în vigoare, a fost luată măsura indisponibilizării ţigaretelor, în valoare de aproximativ 450 lei precum şi a autoturismului în valoare de 1000 lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

 

4 thoughts on “Tânăr de 19 ani, amendat cu 7000 lei pentru țigări de contrabandă de 450 lei. Țigările, descoperite de câinele Nacagu

  1. AUZI….da’ tir-urile alea cu zeci de mii de pachete de tigari care trec din cand in cand prin vama…cand le descopera acest caine extraordinar?:)))…Sa-ti spun eu?….Niciodata…Sa-ti spun si de ce?…Pt ca fraieri ca asta sa fie dati ca exemplu si alti fraieri sa spuna…”wow…bravo Po;itiei de frontiera”:)))

  2. Lasati vrajeala asta de 2 lei….uita-te la acei cetateni rromi cum vand tigari de Moldova de mai bine de 10 ani in centrul asa zis orasului Stefanesti….se pare ca acel caine pe cat e de frumos,nu-i si-atat de vigilent:)))…cu unii…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *