Reprezentant patronate către ministrul de Dialog Social: Dacă puteți face ceva cu drumul Botoșani-Tg Frumos, faceți-o până când nu mai curmăm și alte vieți

ministrul petrea petrea sindicateReprezentantul Patronatului Național Român, Filiala Botoșani, Eugen Achihaei, a cerut la întâlnirea cu ministrul de Dialog Social, Gabriel Petrea, prezent  la Botoşani, să se aibă în vedere și reabilitarea drumului național Botoșani-Tg.Frumos.

El a spus că șoseaua respectivă se apropie de acelaşi grad de uzură care îl avea şi şoseaua Botoşani – Suceava, înainte de a fi reabilitată.

like facebookȘtiu că a fost și domnul ministru al Transporturilor la Botoșani. Am auzit din gura unui oficial că în 2020 să avem o șosea de legătură între Botoșani și Iași. Dacă puteți face ceva, faceți-o până când nu mai curmăm și alte vieți”, a spus liderul patronatelor din Botoșani.

Acesta a mai ridicat și problema accesării fondurilor europene cerând simplificarea legislației, însă a solicitat și reintroducerea şomajului tehnic.

 

One thought on “Reprezentant patronate către ministrul de Dialog Social: Dacă puteți face ceva cu drumul Botoșani-Tg Frumos, faceți-o până când nu mai curmăm și alte vieți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *