Leo Grozavu a revenit la FC Botoşani. Vezi cum îşi motivează conducerea clubului decizia!

valeriu iftime si cornel sfaiter fc botosaniConducerea FC Botoşani a anunţat, vineri dimineaţă, că l-a readus la echipă pe antrenorul demisionar, Leo Grozavu. Valeriu Iftime, finanţatorul echipei, a spus că a avut o discuţie, în cadrul consiliului director al echipei, cu Leo Grozavu şi au hotărât ca acesta să rămână.

like facebookDe asemenea la echipă va rămâne şi Cătălin Golofca, fotbalist ce a avut un conflict cu antrenorul la meciul cu Astra. Oficialul clubului a explicat că nu era momentul potrivit ca tehnicianul să plece pentru că echipa se află într-o situaţie delicată.

„Am avut, joi seară, o discuţie cu Leo Grozavu şi întreg consiliu director de la FC Botoşani şi am convenit să continuăm în formula în care am început acest campionat, adică cu staful lui Leo. Nu a fost o negociere, pentru că nu au fost condiţii puse, pur şi simplu a fost o discuţie în care să lămurim unele aspecte legate de revenire. Ca orice lucru care are spectacol şi impact public, trebuie luat în seamă. Cea mai important lucru a fost o schimbare de mentalitate şi de atitudine în FC Botoşani. Nu gestul în sine(lovitura aplicată de Leo Grozavu lui Cătălin Golofca) care este condamnabil, duce ca antrenorul să rămână. Noi am spus că vrem să demonstrăm că nu suntem aşa. Sigur că Leo îşi asumă greşeala şi eu cred că este un antrenor bun pentru noi şi nu numai pentru noi. Nu era un moment deloc potrivit ca el să plece şi nici pentru noi să schimbăm antrenorul. Este şi un moment de maturitate şi înţelegere a unor oameni care au nevoie de viitor cu previzibilitate şi nu de scandal. Ştim că nu suntem într-o situaţie nu foarte grozavă dacă ne uităm la clasament. Şi cu Cătălin Golofca mergem mai departe, dacă este bun joacă, dacă nu, nu. A fost un incident, a trecut. Avem un lot valid, hai la treabă”, a spus Valeriu Iftime.

 

 

One thought on “Leo Grozavu a revenit la FC Botoşani. Vezi cum îşi motivează conducerea clubului decizia!

  1. L-am laudat pe Grozavu ,dar e timpul sa schimbe si el ceva in comportament!Se scuza ca nu a omorat pe nimeni.Asa se pune problema?Ca nu a omorat pe nimeni?Pune problema ca un taran .A fost un gest mutilant psihic pentru telespectatori si pentru Golofca umilitor!Mai pune mana pe o carte de pedagogie,dom profesor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *