Diferențe mari între salarii în administrație după majorare. Președintele CJ: Sunt multe anomalii. Așteptăm salarizarea unitară

costica macaletiRecentele majorări salariale aplicate în administrația publică au condus la discrepanțe și mai mari între salariile angajaților. Atât primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, cât și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, au semnalat acest lucru și spun că Legea salarizării unitare ar uniformiza salariile.

”Nu este în regulă să nu se păstreze o ierarhie ca să se pună la locul lor salariile. Așteptăm salarizarea unitară. Toată lumea își pune speranța într-o reașezare a pozițiilor din organigramă. Sunt multe anomalii chiar la nivelul autorității centrale: miniștri care au salarii cât consilierii”, a spus Macaleți.

Președintele CJ spune că astfel de anomalii s-au înregistrat și la nivelul Consiliului Județean, unii directori de direcții având acum salarii mai mari decât al său.

like facebook1 iulie ne va prinde cu Legea salarizării unitare. Sunt directori de direcții cu salariu mai mare decât mine, acestea fiind majorate de o hotărâre a Curții Constituționale”, a adăugat șeful CJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *