Primarul Flutur, revoltat pe romii care locuiesc la ghetourile din Parcul Tineretului: Deranjați! Este un ultim apel… Eu am mai fost amendat pentru discriminare

 

5 thoughts on “Primarul Flutur, revoltat pe romii care locuiesc la ghetourile din Parcul Tineretului: Deranjați! Este un ultim apel… Eu am mai fost amendat pentru discriminare

  1. Il sustin pe d-l flutur in aceasta luare de pozitie, cu riscul de a fi etichetat si eu antirrom ! Insa nu asta este grav. Tot mai multi romani si nu numai sint revoltati de ceea ce face aceasta specie umana. Nenorocirea este insa ca ei (rromii) sint sustinuti tacit de unele institutii ale statului nostru, prin reprezentatntii lor, in special cei din politie si politie comunitara.

  2. Este prima data cand si eu sustin pozitia domnului Primar. Nu locuiesc in aceeasi zona, insa locuiesc aproape de centrul vechi al orasului si pot spune ca acesti cetateni sunt greu de tolerat datorita comportmentuli deplorabil si a lipsei de educatie (nu mai vorbim de iesiri violente si furturi), ceva Trebuie facut, se presupune ca toti ne supunem aceloras legi si reguli asa ca orice masura menita sa normalizeze situatia, este Bine venita.

  3. In toate marile orase centru vechi este ceva frumos si elegant. La noi este plini de tigani. Cum sa ma plimb eu cu copii prin ccentru vechi? Sa le arat ce?
    Aceste lepadaturi nu platesc taxe sau impozite dar tipa ca vor drepturi.
    1. La munca care vor ajutoare
    2. Scosi din centru vechi.
    Un roman daca vrea locuinta va bateți joc de el si tiganii stau linistiti. LEPADATURILE STAU LA MARGINEA COMUNITATILOR, NU IN CENTRU!

  4. Dar cu romi de la Condacia cine ia masuri? Ca nu mai poți intra nici intr-un bloc, de mirosul insuportabil, pereti sunt scuipați, scrisi, geamurile sunt sparte . Muzica si urletele se aud pana tarziu in noapte. Copii lor te înjură daca le faci vreun repros. Iti este frica de intri noaptea in acest cartier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *