Un nou protest al angajaților de la Agenția pentru Protecția Mediului și Gărzii de Mediu

greva agentia protectia mediuluiSalariații Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani şi cei ai Gărzii de Mediu Botoșani au ieșit și joi la proteste. Aceștia au întrerupt lucrul timp de o oră, nemulțumiți că guvernații nu țin cont de doleanțele lor. Oamenii se plâng că au fost omiși de la majorările salariale, deși sunt tot funcționari publici. Loredana Burlacu, consilier juridic în cadrul APM Botoșani, spune că protestele angajaților vor continua și săptămâna viitoare, urmând ca vineri, reprezentanții sindicatului să participe la întâlnirea cu Gabriel Petrea, ministrul  Consultării Publice și Dialogului Social.

like facebookDupă protestul de marți nu ne-a contactat nimeni. Suntem tratați, în continuare, cu dispreț”, a spus Loredana Burlacu.

În prezent, salariile angajaților APM Botoșani şi Gărzii de Mediu Botoșani sunt cele stabilite în luna decembrie 2009, în contextul în care salariile bugetarilor din aceeași familie ocupațională, au făcut recent obiectul unor acte normative individualizate, crescând substanțial.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *