Bătaie pe posturile de administrator de la Nova Apaserv. Cine sunt aspiranții în CA de la operatorul de apă

nova apaserv botosaniNu mai puțin de 19 candidați s-au înscris pe cele șapte posturi în Consiliul de Administrație de la societatea Nova Apaserv, care au fost scoase la concurs. Consiliul de Administrație va avea șapte membri și nu nouă, iar aceștia vor fi aleși în baza unei selecții ce va fi făcută de un expert.

like facebookPrintre candidații înscriși la concurs se numără actuali și foști directori de societăți, consilieri locali, dar și un fost șef al Poliției Botoșani.

Iată candidații: Viorica Marianciuc, Ionuț Dan Pronciac, Vasile Ciocan, Andreea Cosmina Cocoi, Ioan Comarița, Narcis Ștefan, Călin Bosovici, Iulian Gabriel Apotroșoaie, Ioan Brânzei, Petru Albert Tănasă, Constantin Dan Deleanu, Simion Drelciuc, Constantin Grigoroșcuță, Viorel Palană, Gheorghe Sofian, Lucian Andrei Margarit, Costica Holcă, Daniel Tupiluș și Cosmin Iuliu Coman.

Urmează selecția dosarelor, iar candidații care vor trece de această etapă vor intra în concursul propriu-zis.

 

One thought on “Bătaie pe posturile de administrator de la Nova Apaserv. Cine sunt aspiranții în CA de la operatorul de apă

  1. Domnule Presedinte,acum aveti de unde alege puneti in Consiliul de Administratie oameni care sunt pregatiti si cunosc bine activitatea,nu mai vrem sa suportam din buzunarul nostru plata unor oameni care nu au nici o legatura cu obiectul de activitae ,sa ne trezin cu frizeri,militieni,agricultori,actori etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *