Botoşăneancă ţinută sclavă şi exploatată sexual de patronul italian

nicoleta bolosO femeie din Botoşani a ajuns subiectul unei anchete a jurnaliştilor englezi de la The Guardian, după ce a ajuns să fie tratată ca o sclavă şi exploatată sexual de patronul italian.

Nicoleta Boloş a îndurat tot acest chin pentru un loc de muncă şi a ajuns să fie batjocorită de italianul la care lucrta în provincia Ragusta din Sicilia. Provincia italiană este al treilea cel mai mare producător de legume din Europa.

Culmea este că soţul ei ştia de abuzuri şi chiar a îndemnat-o să le accepte pentru a-şi păstra locurile de muncă. Aşa că a îndurat noapte după noapte să fie violată şi bătută, în timp ce soţul său se îmbăta până la inconştienţă.

„Prima dată, a fost soţul meu care mi-a spus că trebuia să fac asta. Că proprietarul serei care ne dăduse de muncă voia să se culce cu mine şi că dacă îl refuzam, nu ne-ar mai fi plătit şi ne-ar fi alungat de pe terenul său. Am crezut că era nebun, dar când l-am refuzat, m-a bătut. Mi-a spus că trebuia să fac tot ce îmi spunea şeful nostru pentru că era singura modalitate de a ne păstra slujba. La un moment dat, angajatorul nostru m-a ameninţat cu puşca. Mi-a spus că dacă aveam să mă mişc, o să îmi zboare creierii. Apoi a plecat„, povesteşte Nicoleta Boloş.

Trăiau în condiţii mizere la ferma italianului şi drept cină primeau mâncare pentru pisici. Nu numai botoşăneanca a ajuns obiectul sexual al italianului ci şi alte femei de la fermă, patronul chemând la distracţii şi prieteni de-ai săi.

like facebookÎn cele din urmă Nicoleta Boloş nu a mai suportat chinurile şi a plecat, însă a ajuns să divorţeze şi cum nu avea un serviciu a pierdut custodia celor două fetiţe pe care le avea. După o perioadă a plecat înapoi în Italia, în aceeaşi provincie.

3 thoughts on “Botoşăneancă ţinută sclavă şi exploatată sexual de patronul italian

  1. Aha, deci a plecat inapoi in Italia, in aceeasi provincie…atunci eu inteleg ca si ea era de acord – daca esti sclav intr-un anumit loc, nu te mai intorci acolo…
    Asa e cazul cu majoritatea romanilor care sunt „sclavi” in Italia – daca e asa de ce nu pleaca sau de ce se intorc tot acolo?
    De munca e si in Romania …daca vrei.

  2. Paiii puța italiana e mai buna ca munca românească!!!!!Oameni de nimic care se plâng și la presa pentru ca nu sunt frecați cum trebuie de italieni hahahaha sclavilor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *