A cumpărat o mașină cu 750 de euro, fără să știe că documentele maşinii sunt false. Ce a pățit botoșăneanul

politie frontieraPoliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat în trafic un cetățean român care conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, pentru care a prezentat documente false.

 În data de 14 martie, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit, în trafic, în localitatea de frontieră Broscăuţi, judeţul Botoşani, un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria.

like facebookLa volanul autoturismului se afla cetăţeanul român Cosmin H., de 20 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea poliţei de asigurare auto tip carte verde, a certificatului de înmatriculare şi a certificatului de inspecţie tehnică periodică, fapt pentru care au condus persoana şi autoturismul la sediul sectorului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora  autentice, fiind false total.

Bărbatul a declarat că în luna decembrie 2016 a cumpărat autoturismul de la un bărbat din judeţul Botoşani, plătind suma de 750 de euro, fără a avea cunoştinţă că documentele maşinii sunt false.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

 

One thought on “A cumpărat o mașină cu 750 de euro, fără să știe că documentele maşinii sunt false. Ce a pățit botoșăneanul

  1. Au si astia de la frontiera activitate….rusine sa le fie! Bine ca au mai primit niste atributii noi aproape ca cei de la rutiera…si ei au studii cu 2 clase mai mult ca trenul,iar traficantii trec pe langa ei fara nici o jena…Probabil daca ar scrie pe masina „Transport tigari de contrabanda” nici atunci n-ar observa…ar opri unu cu bicicleta sa-i taie cadrul in 2 sa caute mucuri de tigara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *