FOTO! Muniție descoperită de un botoșănean, în timp ce făcea curățenie în curte

munitieDescoperire neobişnuită şi periculoasă la Ripiceni, unde un bărbat a găsit un element de muniţie în gospodărie, în timp ce făcea curățenie. Acesta a cumpărat proprietatea anul trecut și marí a vrut sa indepărteze resturile vegetale din curte.

Solicitaţi să intervină, pirotehnicienii botoşăneni au stabilit că este vorba de o un proiectil exploziv, calibru 100 mm, în perfecta stare de funcționare, fără focos.

like facebookMuniţia a fost ridicată şi transportată în poligonul de la Copălău în vederea distrugerii la o dată ulterioară.

Pirotehnicienii botoşăneni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

 

One thought on “FOTO! Muniție descoperită de un botoșănean, în timp ce făcea curățenie în curte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *