FOTO Autoturism confiscat și amendă de 5000 lei pentru țigări dosite în bara de protecţie

masina tigari bara protectiePoliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit ascunse într-un loc special amenajat în bara de protecţie faţă a unui autoturism condus de un cetăţean din Republica Moldova, 2.600 ţigarete de contrabandă, în valoare totală de 1500 lei.

În data de 13 martie, în jurul orei 18.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Vasile M., cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Republica Moldova.

like facebookPentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a descoperit ascunsă şi nedeclarată, într-un loc special amenajat în bara de protecţie faţă a mijlocului de transport, 130 pachete țigări, marca Rothmans, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform reglementărilor legale în vigoare, a fost luată măsura indisponibilizării ţigaretelor, în valoare de aproximativ 1500 lei precum şi a autoturismului în valoare de 9000 lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

masina tigari bara protectie

 

One thought on “FOTO Autoturism confiscat și amendă de 5000 lei pentru țigări dosite în bara de protecţie

  1. 9000+5000=14.000….TIGARI DE NICI 1500 LEI,DA?….Adica…faci contrabanda de o anume valoare,si pierzi de 10 ori mai mult,da??…Asa da afacere a statului…Si totusi…ce cauta tiganii in centrul „orasului” Stefanesti zi de zi cu tigari de vanzare????….de cel putin 10 ani fac asta si nimeni nu-i vede…Politia de fontiera??? Hai las-o dracu ca sunteti mana in mana si veti fi mana in mana…Nu-mi vorbi tu mie de unul cu cateva sute de pachete de tigari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *