Elevul care a căzut peste balustradă, recuperat. Ce spune Inspectoratul Școlar de anchetă

ciprian-manolacheElevul de la Liceul Teoretic ”Dr.M Ciucă” din Săveni, care și-a împins colegul peste balustradă, se va alege cu nota scăzută la purtare. Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, a declarat că Consiliul profesoral al școlii a propus scăderea notei la purtare cu un punct a elevului vinovat, dacă nu va manifesta un comportament civilizat în următoarele două luni.

like facebook”Ancheta este în derulare, iar ca elemente din această anchetă putem spune că au fost interogați profesorul de serviciu, părinții elevilor, elevii în cauză. Elevul care l-a împins va avea nota scăzută la purtare cu un punct. Așa s-a decis în cadrul consiliului profesoral. Dacă în termen de 60-80 de zile nu se cumințește, atunci va avea punctul scăzut la purtare, dacă va manifesta un comportament civilizat, i se va șterge această sancțiune. Așteptăm un raport scris”, a menționat Manolache.

Acesta susține că elevul accidentat a stat cinci zile în spital și este recuperat în totalitate. Mai mult, susține reprezentantul IȘJ, părinții copilului nu au nicio pretenție de ordin moral sau civil.

Cazul s-a petrecut săptămâna trecută la Liceul Săveni, când un elev de 13 ani a ajunhs la spital cu mai multe traumatisme după ce a fost împins peste balustradă de un coleg.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *