Tragedie! Încă un bebeluş mort în Maternitate, la câteva zile după naştere

parinti copil mort botosaniCeea ce trebuia să fie o bucurie s-a transformat în doliu pentru o familie de tineri din Săveni, după ce bebeluşul care a venit pe lume în data de 8 martie a decedat la câteva zile. Părinţii acuză că bebeluşul a contactat o bacterie în spital, deoarece pe toată perioada monitorizării sarcinii nu a fost nici o problemă.

La naştere fetiţa a primit nota 9 şi cadrele medicale i-au spus că totul este în regulă, însă în noaptea de nouă spre zece martie proaspăta mămică a observat că bebeluşul are febră. A cerut ajutor şi o infirmieră i-a spus să nu îşi facă griji pentru că sunt colici. Starea fetiţei s-a agravat şi înspre dimineaţă a fost trezită o asistentă care s-a uitat la copil şi i-a reproşat mamei de ce nu a anunţat-o din timp. La câteva ore fetiţa de doar două zile s-a stins

„Am ieşit pe hol, am intrat în sala de gardă a asistentelor, dar nu era nimeni. Am ieşit cu fetiţa pe hol, am mers în alte săli şi a ieşit somnoroasă doamna care mi-a adus laptele. Dimineaţă când a revenit s-a uitat şi a spus că va merge să cheme o asistentă, dar se teme să o cheme că doarme şi să nu o deranjeze. Au început să ţipe la mine că de ce nu am anunţat mai din timp”, a mai spus Raluca Hârtopeanu.

like facebookConducerea unităţii medicale a declanşat o anchetă în acest caz, însă acelaşi lucru l-a făcut şi poliţia. În cursul zilei de astăzi mama va fi externată şi îşi va îngropa pruncul.

 

3 thoughts on “Tragedie! Încă un bebeluş mort în Maternitate, la câteva zile după naştere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *