Peste două milioane de lei investiți în noul sediu al Poliției Dorohoi! Ce firmă face lucrarea

ijp BotosaniPeste 2,2 milioane de lei vor fi investiți în modernizarea sediului Poliției municipiului Dorohoi. Inspectoratul Județean de Poliție a semnat, pe 10 martie, contractul cu firma specializată să execute construcțiile.

Este vorba de o firmă foarte mică, Gafco Construct SRL, care, potrivit ultimului bilanț depus la Ministerul Finanțelor Publice, a avut, în 2015, doar 17 angajați.

like facebookGafco Construct SRL, administrată de Viorel Grosu, are sediul la Lozna. Societatea a avut, în 2017, o cifră de afaceri mai mică decât valoarea lucrărilor încredințate de Poliție.

Firma lui Grosu a câștigat licitația la un preț de 1,8 milioane de lei fără TVA (2,2 milioane de lei cu tot cu TVA), deși valoarea estimată a lucrărilor a fost de 2,7 milioane de lei.

Citește și: FOTO! Sediul Poliției municipiului Dorohoi se mută, temporar. Vezi noua locație!

 

3 thoughts on “Peste două milioane de lei investiți în noul sediu al Poliției Dorohoi! Ce firmă face lucrarea

  1. Aceasta mica firma cum spuneti, se dovedeste a fi omnipotenta in contracte cu statul .Lucrarea Apaserv din zona Pascari, spun salariatii ca este facuta tot de Gafco Lozna.Din Aprilie inainte de sfintele sarbatori pascale (se stie ca-i pocait Grosu) stam in praf pentru ca nu respecta legile si nu uda din trei in trei ora strada, iar cind ploua trebuie cizme .Pe str Olteniei s-a terminat canalizarea din 25.Mai.2017 cind au inceput pe str.Casin dar masinile de mare tonaj care se foiesc fara sa se vada mari rezultate, circula tot pe Olteniei cind intrarea pe Casin este din Mihai Viteazul. In str Olteniei la intersectie, la umbra, si-au ”deschis” organizare de santier – repara niste Rabe care fac mai mult praf cind circula si urme de cauciucuri mari cind ploua.I-am atentionat de nenumarate ori daca au considerat ca terminata lucrarea pe str.Olteniei cu toate ca n-au turnat pruntis cum era ci a ramas lut , sa circule pe M.Viteazu ca nu faci lucrari la Brazi si mergi prin Cobila si nici nu lucrezi la SMT si mergi prin Lozna. Astazi 11.07.2017 de la ora 8,30 (pt ca au program de bugetari (8,00 – 16,00) si vor termina pe disconfortul nostru nefiind verificati, probabil prin 2019, au tras raba la umbra pe Olteniei sub nucul unui proprietar si pina la aceasta ora polueaza si fonic si cu fum de carburant.Am mers si am intrebat si au spus ca si-au deschis atelier mecanic ”daca aveti de ascutit cutite….” Este zona rezidentiala, avem rufe intinse, copii la aer, mama in pat si nu se poate odihni si pentru ca ”am indraznit” sa-i intreb, s-au adunat trei masini BT 02 XAH, BT 04 ZFL si una cu macara si, le-au parcat pina-n poarta noastra!!! La Mediu nu raspunde nimeni,la secretariatul primariei nu raspunde pt ca domnul primar e in concediu, la Politie nu raspunde, la Gafco nu raspunde. Nici la Apaserv nu raspunde pt ca din Aprilie avem apa cind vrea Gafco si fara sa anunte intreruperi nici una dintre contractante.

  2. domnu Grosu, săracu, noroc că a prins un amărât de ap la ANL că altfel nu avea unde sta cu familia lui de pocăiți, bine că au mașini de zeci de mii de euro și fac afaceri de miliarde cu statul, da ei îs săraci în rest. au luat dreptul unei familii care chiar aveau nevoie de a locui in acel apartament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *