Record de infracţiuni pe drumurile publice deţinut de un botoşănean. Vezi ce a păţit!

alin-curerariu-retinut-scandal-traficUn bărbat din Botoşani a ajuns să deţină un record de infracţiuni comise pe drumurile publice. Conducere fără permis, conducere sub influenţa băturilor alcoolice, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ultraj şi încredinţarea autoturismului unei persoane ce nu posedă permis de conducere. Alin Curarariu a ajuns şi în arest preventiv după toate aceste fapte, iar luni, a primit prima condamnare definitivă.

Judecătorii Curţii de Apel Suceava i-au aplicat o pedeapsă de un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare precum şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. Acesta este unul dintre dosarele în care este judecat, fiind condamnat doar pentru conducere fără permis.

Cea mai gravă faptă a comis-o la sfârşitul anului trecut, în ziua alegerilor parlamentare, când împreună cu un prieten şi o femeie au ieşit la plimbare şi făceau scandal în trafic lovind chiar unii conducători auto.

like facebookCând au fost prinşi de poliţişti au opus rezistenţă şi s-au luat la bătaie cu oamenii legii. La câteva zile de la incident, Alin Curariu a fost prins, iar, la volan, de această dată beat, având 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

One thought on “Record de infracţiuni pe drumurile publice deţinut de un botoşănean. Vezi ce a păţit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *