FOTO! Botoșănean implicat într-un accident cu trei răniți. Mașina sa a intrat în coliziune cu un microbuz

accident masina botosaniUn șofer din Botoșani a fost implicat într-un grav accident de circulație care a avut loc, luni, la Salcea, în județul Suceava. Autoturismul pe care îl conducea, un Volkswagen Passat, s-a izbit într-un microbuz al cărui șofer nu a acordat prioritate.

Ciprian Gâtan, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Suceava, conducea un microbuz Mercedes pe strada Victoriei din orașul Salcea, iar la intersecția cu DN 29, nu a oprit în dreptul indicatorului STOP, a traversat DN 29, intrând pe strada Aurel Stanciu și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca VW Passat condus de Miler Asan, în vârstă de 58 ani din municipiul Botoşani, care circula pe DN 29 pe direcția Dumbrăveni către Suceava.

Trei copii, doi de 16 ani și unul de șapte ani, au fost răniți. Aceștia erau pasageri în microbuz. Niciunul dintre șoferi nu era băut. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

One thought on “FOTO! Botoșănean implicat într-un accident cu trei răniți. Mașina sa a intrat în coliziune cu un microbuz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *