Liderul PNL: Gestul de onoare făcut de Cătălin Flutur a fost foarte puțin întâlnit în PNL până acum

soptica raluca turcan achiteiPreședintele interimar al PNL. Raluca Turcan, a apreciat gestul lui Cătălin Flutur de a demisiona din funcția de președinte a organizației PNL Botoșani, urmare a rezultatelor slabe obținute la alegerile parlamentare.

like facebookTurcan a spus că gestul de onoare făcut de Cătălin Flutur este unul ”foarte puțin întâlnit în PNL până acum”.

Și domnia sa a spus că rezultatul putea fi mai bun la Botoșani. PNL Botoșani intră în alegeri interne iar domnia sa s-a retras. Rămâne primar de municipiu al PNL. Pentru mine este un om și un partener onest și binemeritat de către botoșăneni, un om care merită această poziție de primar și care, într-adevăr , dacă ar fi lăsat de Guvern ar putea să schimbe mult în bine fața Botoșaniului. La decizia politică vor intra alți colegi”, a declarat Turcan.

Liderul PNL a menționat că situația din PNL Botoșani nu este foarte bună, dar nu catastrofală. După demisia lui Flutur, conducerea partidului  a fost preluată de prim-vicepreședintele PNL Botoșani, Costel Șoptică.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Liderul PNL: Gestul de onoare făcut de Cătălin Flutur a fost foarte puțin întâlnit în PNL până acum

  1. Extraordinar!!! Mai Turcan de ,, Sibiu” ai putea sa ne explici cam de ce Guvernul nu-l lasa pe Flutur sa-si faca datoria de primar???? Adica vrei sa spui ca insusi Guvernul nu-l lasa pe Flutur sa vina la serviciu in fiecare zi timp de 8 ore, ca tot Guvernul nu-l lasa sa mai reduca din aparatul prea umflat al Primariei, ca tot Guvernul nu-l lasa sa depuna proiecte pentru a obtine bani nerambursabili pentru a nu apela la credite impovaratoare de la BERD si alte banci?? Ca tot Guvernul nu-l lasa sa asigure o colectare foarte buna a impozitelor si taxelor locale s.a. Mai sa fie!! Ce primar bun avem si Onor Guvernul nu-l lasa sa actioneze chiar deloc!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *