Raluca Turcan: În Botoşani, guvernarea PSD este un pericol la adresa bunăstării românilor

raluca turcanLiderul PNL, Raluca Turcan, a declarat sâmbătă că în Botoşani, guvernarea PSD este un pericol la adresa bunăstării românilor, iar primăriile şi românii, în special botoşănenii, sunt sub asediul sărăciei. Turcan a criticat faptul că guvernarea PSD a majorat salariile bugetarilor, însă nu a precizat și sursa banilor. Ea a dat drept exemplul Primăriei Botoșani, unde bugetului municipiului are un fond de salarii de 37 de milioane de lei, în condiţiile în care veniturile proprii sunt de 36 de milioane de lei.

like facebookAm fost foarte neplăcut surprinsă să primesc informaţii care confirmă şi întăresc faptul că guvernarea PSD în momentul de faţă, chiar dacă promite vrute şi nevrute, în special în sectorul public, seamănă sămânţă de sărăcie. Am stat de vorbă cu primarii care au spus că orice proiect sau plan de bunăstare şi de dezvoltare este sub semnul întrebării. Avem Programul Naţional de Dezvoltare Locală care ar trebui să aducă bani de la Guvern pentru dezvoltarea localităţilor. Acest program este deja folosit ca instrument politic. Avem fonduri europene care, din nefericire, par a fi blocate, cel puţin pe următorul an şi jumătate, din cauza unei proceduri greoaie în folosirea unor bani bani pe care Uniunea Naţională îi pune la dispoziţia României pentru a crea bunăstare. Şi mai există bugetele locale care sunt într-un pericol uriaş de a putea duce măcar un leu spre dezvoltare locală pentru că guvernarea PSD, în această avalanşă de promisiuni de creşteri de salarii, nu a spus şi de unde se dau aceşti bani”, a menționat Raluca Turcan.

 

 

 

 

6 thoughts on “Raluca Turcan: În Botoşani, guvernarea PSD este un pericol la adresa bunăstării românilor

  1. Căcoana fă ceva pentru botosaneni deca te pretinzi asa de iubitoare că esti botoșăneancă, cu gasca ta de hoțomani portocalii, nuș cum vă mai suportă doamne doamne , ati taiat pensiile si salariile si mai vorbiti a trebuit să vină partidul asta ce iubeste poporul român să indrepte jefuirea voastră!

  2. De fapt cei care primesc câteva sute în plus la pensie și acum toată această propagandă privind salariile bugetarilor nu realizează ca aceasta forma de cointeresate reprezintă un șantaj și o forma de supunere. Doar cei șmecheri și motivați pot face așa ceva, dau firimituri pentru a închide gura celor ce supraviețuiesc cu greu ca în schimb ei sa poată fura nestingheriți. Păcat ca lumea nu își da seama de adevărata lor față. ..Botoșaniul și așa este lăsat în urma, oamenii care trăiesc aici prefera aceasta mediocritate, o accepta pentru 2 lei care de cele mai multe ori fac profit birturi-lor. Atât timp cât nu se va schimba concepția oamenilor acest colt de tara va fi marginalizat și manipulat foarte ușor.

  3. Mai Maria bt, debitezi numai prostii gogonate, dovedind ca n-ai inteles nimic, nu vrei sa intelegi sau pur si simplu esti o unealta proasta a PNL-ului. Eu sunt pensionara si consider ca aveam dreptul la majorarea pensiei – care este destul de mica . Nimeni si nimic nu ma va ,,supune”. Cum sa ma supuna si mai ales cum sa ma santajeze??? Chiar nu-ti dai seama se gogomanii debitezi???
    Iti amintesc ca marirea Fondului pentru investitii in guvernarea Boc a condus la taierea salariilor si pensiilor, iar marele Program de dezvoltare promovat de Udrea a fost un dezastru national. Toti banii au fost cheltuiti aiurea pe gondole si pirtii de schii care nu au fost niciodata finalizate, nr., locurilor de munca nu a crescut deloc ,iar Romania a cunoscut un recul al bunastarii care necesita ani buni pentru redresare. Nu-i mai trage la hadarag degeaba ca botosanenii s-au desteptat. O ameliorare a conditiilor de viata inseamna venituri mai mari. Daca nu stii lucrul asta atit de simplu, atunci locul tau nu este linga noi. Du-te, invirtindu-te!!

  4. Citeva sute de lei in plus la pensie sau la salar … Da, aceste citeva sute, de ce nu au fost date de ei, de penelei/pedelei ? Si astia au folosit fondurile in scop politic dar din pacate nu prea la Botosani. Niste excroci care s-au crezut la un moment dat de neinlocuit. Nici nu le mai ajungeai la nas cu prastina in campanie. Blamau virstnicii, pensionarii, bugetarii. Afirmau ca ei au electoratul lor, cu studii, cu situatie materiala, nu ii interesau de cei necajiti si in nevoi. Locul lor e la groapa (nici macar la cea a istoriei), la groapa de gunoi. In timp ce se taiau salarii si se inchideau spitale ei nu dovedeau cu restituirile de la ANRP. Si mai apare sclifosita asta sa ne spuna ce ingerasi sunt ei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *