Cei trei tineri care au tâlhărit mai multe femei din Botoșani, trimiși în judecată

talhari-dusi-la-judecatoria-botosaniCei trei tineri care, în luna decembrie a anului trecut, au tâlhărit mai multe femei din municipiul Botoșani au fost trimiși în judecată, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.  Cătălin Constantin Aniţă, Ionuţ Mircea Iasciuc şi Daniel Petronel Moroşanu sunt acuzați de tâlhărie calificată, ei aflându-se, în prezent, în spatele gratiilor, în arest preventiv.

În dosar, s-au constituit părți civile atât cele cinci victime ale lor, cât și Spitalul Județean de Urgență Mavromati, care a asigurat îngrijirea femeilor tâlhărite.

like facebookVă reamintim că la jumătatea lunii decembrie 2016, cei trei tineri din Dorohoi au lovit și deposedat de bunuri mai multe femei care circulau seara pe străzile din municipiul Botoșani. Faptele au fost de o violență foarte mare generând atunci o panică generală la Botoșani.

După ce au comis tâlhăriile din municipiul Botoșani, autorii au fugit la Dorohoi și apoi la Suceava, iar acolo, deși știau că Poliția este pe urmele lor, au mai agresat o femeie.

 

 

One thought on “Cei trei tineri care au tâlhărit mai multe femei din Botoșani, trimiși în judecată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *