Un tânăr a înjunghiat în gât un taximetrist. Ce a pățit agresorul!

taximetrist-injunghiat-la-BotosaniUn tânăr de 28 de ani din județul Botoșani care, în urmă cu câțiva ani, a înjunghiat în gât un taximetrist a fost condamnat, vineri, de magistrații Tribunalului Botoşani la cinci ani și două luni de închisoare. Eugen Daniliuc, din comuna Corni, l-a înjunghiat în gât pe șoferul de taxi Eugen Chirilă și a fost judecat pentru tentativă de omor.

Fapta s-a produs pe 14 decembrie 2010, însă procurorii au finalizat mai greu ancheta ca urmare a faptului că agresorul dispăruse.

În mai 2016, Daniliuc a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, iar vineri a fost condamnat în primă instanță, sentința putând fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

like facebookPotrivit anchetatorilor,  Eugen Daniliuc a apelat la un taxi pentru a fi dus de la Botoșani la Vlădeni. Acolo, acesta i-a cerut taximetristului să îl ducă la Corni. În drum spre Corni, clientul cere ca taxiul să oprească, coborând din autoturism. În scurt timp, acesta revine, urcă pe bancheta din spate, însă cu un cuțit îl taie în zona gâtului pe taximetristul de 51 de ani, iar apoi dispare.
Taximetristul rănit a sunat la 112 alertând autoritățile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *