O tânără de 24 de ani a dat de necaz după o întâlnire cu poliţiştii de frontieră chiar de 8 Martie. Ce a făcut aceasta!

politia de frontiera IJPF BotosaniO tânără de 24 de ani din Botoşani a avut probleme serioase după ce s-a întâlnit, pe 8 Martie, cu poliţiştii de frontieră. Andreea A. a fost oprită, miercuri seară, la ora 22.00, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, care desfăşurau o acţiune în localitatea de frontieră Dealu Mare.

Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul că în interiorul autoturismului Volkswagen Passat se află bunuri accizabile, motiv pentru care persoana şi mijlocul de transport au fost duse la sediul sectorului pentru verificări.

like facebookÎn urma controlului au fost descoperite în interiorul autoturismului și în spătarele scaunelor 2.200 ţigarete, diverse mărci, în valoare de 1.100 lei.

Persoanele au declarat că au achiziţionat bunurile de la persoane necunoscute din localitatea Siret, judeţul Suceava, pentru consum propriu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

One thought on “O tânără de 24 de ani a dat de necaz după o întâlnire cu poliţiştii de frontieră chiar de 8 Martie. Ce a făcut aceasta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *